Speciaal voor de Retail

Laat uw potentiële klant uw winkel niet voorbijlopen, val op in de winkelstraat met een scherm van LedsLink. Of plaats een LedsLink Experience 430 scherm bij het product wat u wilt verkopen.

Mode en Kleding

Het LedsLink Experience 430 scherm is uitermate geschikt voor de mode- en Kledingbranche. Plaats het scherm bijvoorbeeld naast een paspop in uw winkel en presenteer op het scherm de kleding die de paspop draagt.

Het LedsLink Experience 430 scherm stimuleert gegarandeerd de verkoop in de Mode- en Kledingbranche!

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Retail

Woonwinkels

Het LedsLink Experience 430 scherm is uitermate geschikt voor Woonwinkels. Woonwinkels hebben doorgaans een groot verkoop oppervlak. Wilt u bij binnenkomst de bezoeker direct triggeren om naar een specifiek product te lopen of wilt u dat een bezoeker bij binnenkomst de juiste route bewandeld?

Het LedsLink Experience 430 scherm stimuleert gegarandeerd de verkoop in Woonwinkels, daarnaast kan het scherm ideaal toegepast worden om bijvoorbeeld de juiste looproute aan te geven in grotere showrooms.

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Woonwinkel

Rijwielzaken

Het LedsLink Experience 430 scherm kan ook perfect ingezet worden in rijwielzaken. Plaats bijvoorbeeld meerdere schermen aan elkaar en creëer op deze manier een digitale achterwand, prestenteer hier een fiets of e-bike voor waar u de aandacht op wil vestigen.

Het LedsLink Experience 430 scherm creëert gegarandeerd de stopkracht die u wilt en zou ook gegarandeerd de verkoop van het gepresteerde product stimuleren.

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

LEDsLINK 3xScherm fiets

Sportzaken

Het LedsLink Experience 430 scherm kan ook perfect ingezet worden in sportzaken en voor sportartikelen. Plaats een scherm in de etalage en creëer keiharde stopkracht in de winkelstraat. Plaats vervolgens een scherm in de winkel bij de producten waar u als ondernemer de focus op wilt leggen.

Het LedsLink Experience scherm zorgt er op deze manier niet alleen voor keiharde stopkracht en meer bezoekers in de winkel, maar zal ook de verkoop van de producten in uw sportzaak stimuleren!

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

LEDsLINK Scherm Links sport aanbieding

Wat maakt LedsLink nou uniek?

Snelle levering

Besteld u bij ons een LedsLink Experience 430 scherm, dan leveren wij uit voorraad en snel. Uiteraard wordt het scherm niet alleen geleverd maar ook volledig geïnstalleerd.

Gratis LinkBox

Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis LinkBox. De LinkBox is een minicomputer waarmee u de content kunt beheren die weergegeven wordt op de schermen. Beschikt u over een internetverbinding? Dan kunt u de content op afstand beheren.

Gegarandeerde Stopkracht

Het LedsLink Experience 430 scherm genereerd gegarandeerd stopkracht in winkelstraten, showrooms en op beurzen!

Gegarandeerde Beleving

Plaatst u een LedsLink Experience 430 scherm? Dan garanderen wij uw klant 100% beleving.

Op maat gemaakte Content

Het unieke van LedsLink is dat het bedrijf gerund wordt door reclamemakers. Mensen die als geen ander weten dat presenteren verkopen is. Deze reclamemakers zorgen voor unieke op maat gemaakte content welke 100% passend op de schermen naar voren komt!

Hoge kortingen i.c.m. een abonnement

Koopt u het LedsLink Experience 430 scherm i.c.m. een abonnement? Dan ontvangt u hoge kortingen op de aanschafprijs van het eerste scherm.

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk het hier!