Speciaal voor de Horeca

Laat uw potentiële klant uw horecagelegenheid niet voorbijlopen, val op met een scherm van LedsLink. Of plaats een LedsLink Experience 430 scherm in uw zaak om hier meer exposure te krijgen in de zaak.

Cafetaria’s

Het LedsLink Experience 430 scherm kan ook perfect ingezet worden in cafetaria’s. De digitale menuborden hebben een aantal jaar geleden zijn intreden al gedaan. Het LedsLink Experience scherm is hier zeker geen vervanging van, maar wel een erg mooie aanvulling.

Het LedsLink Experience 430 scherm is in te zetten om meer klanten in de cafetaria te krijgen of om in de cafetaria een specifieke snack of menu te promoten.

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Cafetaria2

Broodjeszaken

Het LedsLink Experience 430 scherm is uitermate geschikt om toe te passen bij broodjeszaken, ook hier kan het scherm naar buitengericht worden (in de etalage geplaatst worden) om keihard stopkracht te genereren en meer mensen de broodjeszaak in te krijgen.

Daarnaast kunt u het LedsLink Experience scherm ook toe passen binnen in uw broodjeszaak, bijvoorbeeld om het broodje van de week of een combi deal te promoten.

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Broodjeszaak 3 schermen

Hotels

Bij hotels zijn er meerdere toepassingen mogelijk voor het LedsLink Experience 430 scherm. Zo is het scherm uitermate geschikt om bij binnenkomst of in de lobby te plaatsen. Op het scherm kunt u bijvoorbeeld informatie weergeven wat het dagmenu is in het restaurant of speciale acties weergeven zoals een actie voor het ontbijt of juist een heerlijke cocktail.

Ook is het scherm in te zetten in het restaurant of ontbijtzaal om bijvoorbeeld een dagmenu op te promoten. Daarnaast is het LedsLink Experience 430 scherm ook voor het hotel te plaatsen (in de etalage) om op deze manier meer aandacht te krijgen en bezoekers naar binnen te krijgen.

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Ingang-Balie

Clubs en discotheken

Meer bezoekers in uw club, meer feestende mensen in uw discotheek? Het LedsLink Experience 430 scherm helpt u als horecaondernemer om meer mensen uw club of discotheek binnen te krijgen!

Het LedsLink Experience 430 scherm kan voor de zaak (in de etalage) geplaatst worden en zou dus van buiten (helemaal in het donker) extreem opvallen. Draai een gave promotie of laat zien hoe groot het feest binnen is!

Daarnaast zijn de LedsLink Experience schermen aan elkaar te koppelen (tot maximaal 10 schermen). U kunt dus een complete LED-wand creëren en hier afbeeldingen of video’s op draaien. Een dergelijke wand zou geplaatst kunnen worden achter een bar of achter de achter de dj booth.

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Bar 6 schermen

Wat maakt LedsLink nou uniek?

Snelle levering

Besteld u bij ons een LedsLink Experience 430 scherm, dan leveren wij uit voorraad en snel. Uiteraard wordt het scherm niet alleen geleverd maar ook volledig geïnstalleerd.

Gratis LinkBox

Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis LinkBox. De LinkBox is een minicomputer waarmee u de content kunt beheren die weergegeven wordt op de schermen. Beschikt u over een internetverbinding? Dan kunt u de content op afstand beheren.

Gegarandeerde Stopkracht

Het LedsLink Experience 430 scherm genereerd gegarandeerd stopkracht in winkelstraten, showrooms en op beurzen!

Gegarandeerde Beleving

Plaatst u een LedsLink Experience 430 scherm? Dan garanderen wij uw klant 100% beleving.

Op maat gemaakte Content

Het unieke van LedsLink is dat het bedrijf gerund wordt door reclamemakers. Mensen die als geen ander weten dat presenteren verkopen is. Deze reclamemakers zorgen voor unieke op maat gemaakte content welke 100% passend op de schermen naar voren komt!

Hoge kortingen i.c.m. een abonnement

Koopt u het LedsLink Experience 430 scherm i.c.m. een abonnement? Dan ontvangt u hoge kortingen op de aanschafprijs van het eerste scherm.

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk het hier!