Laat uw potentiële klant uw beursstand niet voorbijlopen en creëer die stopkracht met een scherm van LedsLink! Wist u dat beursbezoekers tot wel 80% van de beursstands voorbijlopen zonder te stoppen? Creëer stopkracht, genereer klanten met LedsLink!

Beurzen (standhouders)

Staat u op een beurs en wilt u garantie dat beursbezoekers uw beursstand niet zomaar voorbijlopen? Het LedsLink Experience 430 scherm creëert gegarandeerd stopkracht!

Of u nu een specifiek product of een dienst aanbiedt, via het Experience scherm van LedsLink creëert u de awareness die u wilt. Op het scherm kunnen zowel afbeeldingen als video’s afgespeeld worden en trekt gegarandeerd de aandacht van alle beursbezoekers

Meer weten? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

kwaliteit

Beurzen (organisatie)

Als beursorganisatie wilt u natuurlijk dat uw standhouders een goede beurs hebben en dat er veel leads en sales worden gegenereerd. Want, hoe succesvoller de beurs voor de standhouders, hoe groter de kans dat deze de volgende beurs weer een stand huren.

Het LedsLink Experience 430 scherm kan voor twee onderdelen super interessant zijn voor u als beursorganisatie.

  • Eigen promotie
    Dus voor binnenkomst, bij entree. Duidelijke bewegwijzering. In welke hal zijn welke stands te vinden. Informatie over de beurs en bij vertrek duidelijke communicatie wanneer de volgende beurs plaatvind etc.
     
  • Promotie standhouders
    De schermen zijn uitermate geschikt voor het gebruik op beursstands (zie hierboven). U als beursorganisatie kunt bij het afnemen/verhuren van een stand het scherm ter verhuur aanbieden aan de standhouder.

Specifiek over dit laatste hebben wij een businesscase met verdienmodel uitgewerkt. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of benieuwd naar het verdienmodel? Vaag de folder aan of neem gerust eens contact met ons op!

Ingang-Balie

Wat maakt LedsLink nou uniek?

Snelle levering

Besteld u bij ons een LedsLink Experience 430 scherm, dan leveren wij uit voorraad en snel. Uiteraard wordt het scherm niet alleen geleverd maar ook volledig geïnstalleerd.

Gratis LinkBox

Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis LinkBox. De LinkBox is een minicomputer waarmee u de content kunt beheren die weergegeven wordt op de schermen. Beschikt u over een internetverbinding? Dan kunt u de content op afstand beheren.

Gegarandeerde Stopkracht

Het LedsLink Experience 430 scherm genereerd gegarandeerd stopkracht in winkelstraten, showrooms en op beurzen!

Gegarandeerde Beleving

Plaatst u een LedsLink Experience 430 scherm? Dan garanderen wij uw klant 100% beleving.

Op maat gemaakte Content

Het unieke van LedsLink is dat het bedrijf gerund wordt door reclamemakers. Mensen die als geen ander weten dat presenteren verkopen is. Deze reclamemakers zorgen voor unieke op maat gemaakte content welke 100% passend op de schermen naar voren komt!

Hoge kortingen i.c.m. een abonnement

Koopt u het LedsLink Experience 430 scherm i.c.m. een abonnement? Dan ontvangt u hoge kortingen op de aanschafprijs van het eerste scherm.

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk het hier!