Toepassingsgebieden

Wilt u nu ook meer klanten in uw winkel, wilt u meer verkopen genereren in uw showroom, wilt u meer klanten in uw horecagelegenheid of wilt u meer leads halen uit een beurs? De schermen van LedsLink zijn te gebruiken om stopkracht te creëren in alle branches en om zowel producten als diensten uit te lichten. De toepassingen zijn bijna onbeperkt!

Zie hieronder een greep uit de toepassingsgebieden waar onze schermen momenteel stopkracht aan het genereren zijn voor onze klanten.

Speciaal voor de Retail

Laat uw potentiële klant uw winkel niet voorbijlopen, val op in de winkelstraat met een scherm van LedsLink. Of plaats een LedsLink Experience 430 scherm bij het product wat u wilt verkopen.

Lees meer over de toepassing in de retail

Retail

Speciaal voor de Horeca

Laat uw potentiële klant uw horecagelegenheid niet voorbijlopen, val op met een scherm van LedsLink. Of plaats een LedsLink Experience 430 scherm in uw zaak om hier meer exposure te krijgen in de zaak.

Lees meer over de toepassing in de horeca

Horeca

Speciaal voor Beurzen

Laat uw potentiële klant uw beursstand niet voorbijlopen en creëer die stopkracht met een scherm van LedsLink! Wist u dat beursbezoekers tot wel 80% van de beursstands voorbijlopen zonder te stoppen? Creëer stopkracht, genereer klanten met LedsLink!

Lees meer over de toepassing voor beurzen

Beurs dubbel Scherm

Evenementen

Awareness creëren tijdens een evenement? Informeer bezoekers met het LedsLink Experience 430, gebruik het scherm als bewegwijzering of creëer meer aandacht voor een specifiek podium, een specifieke afdeling of gebruik het scherm als informatiebord.

Lees meer over de toepassing bij evenementen

ledslink-scherm-11

Wat maakt LedsLink nou uniek?

Snelle levering

Besteld u bij ons een LedsLink Experience 430 scherm, dan leveren wij uit voorraad en snel. Uiteraard wordt het scherm niet alleen geleverd maar ook volledig geïnstalleerd.

Gratis LinkBox

Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis LinkBox. De LinkBox is een minicomputer waarmee u de content kunt beheren die weergegeven wordt op de schermen. Beschikt u over een internetverbinding? Dan kunt u de content op afstand beheren.

Gegarandeerde Stopkracht

Het LedsLink Experience 430 scherm genereerd gegarandeerd stopkracht in winkelstraten, showrooms en op beurzen!

Gegarandeerde Beleving

Plaatst u een LedsLink Experience 430 scherm? Dan garanderen wij uw klant 100% beleving.

Op maat gemaakte Content

Het unieke van LedsLink is dat het bedrijf gerund wordt door reclamemakers. Mensen die als geen ander weten dat presenteren verkopen is. Deze reclamemakers zorgen voor unieke op maat gemaakte content welke 100% passend op de schermen naar voren komt!

Hoge kortingen i.c.m. een abonnement

Koopt u het LedsLink Experience 430 scherm i.c.m. een abonnement? Dan ontvangt u hoge kortingen op de aanschafprijs van het eerste scherm.

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk het hier!